Gîte rural – Lierneux

Ontdek de charme van een authentiek Ardens huis, gebouwd in leisteen en daterend uit de 18e eeuw, volledig gerenoveerd in 2016. Verscholen in het hart van het pittoreske dorp Lierneux behoudt deze residentie trots haar historische karakter.

Oorspronkelijk huisvestte het pand een familie-smidse, waar nog steeds het geluid van hamerslagen op het aambeeld weerklinkt, als getuigenis van haar ambachtelijke verleden. U zult betoverd worden door de authentieke sfeer die heerst in elk hoekje van deze woning.

Lierneux is ideaal gelegen in de Hoge Ardennen, een streek gekenmerkt door uitgestrekte gebieden en de nabijheid van het natuurreservaat "Prés de la Lienne", dat zich uitstrekt over 92 hectare. Dit reservaat herbergt een uitzonderlijke biodiversiteit met meer dan 200 plantensoorten en was de locatie voor de herintroductie van de bever, wat een uniek element toevoegt aan het lokale ecosysteem.

Vlakbij stroomt de betoverende, landelijke rivier La Lienne door een schilderachtige vallei. Fietsliefhebbers kunnen zich wagen aan lange en gemakkelijke routes langs haar oevers.

Voor de liefhebbers van wintersport bevindt u zich op 500 meter van de alpine skipiste "le Monty" en op 9 km van de alpine en langlaufpistes van "Baraque Fraiture", waardoor dit Ardeense huis het ideale startpunt is voor winterse avonturen.

Boek nu uw uitje in dit historisch geladen huis, waar authentieke charme samensmelt met modern comfort.

Ontdek de perfecte samensmelting van verleden en natuur, en creëer zo onvergetelijke herinneringen in het hart van de Ardennen.

Activiteiten in de buurt van de lodge